torstai 20. maaliskuuta 2014

Meidän neidin mekot

Sain Heinässä heiluvassa -blogin Lauralta ihanan haasteen esitellä meidän neidin mekot. Kiitos haasteesta, mukavaa tehdä välillä hieman erilainen postaus! :)


1.jpg


Kyllähän niitä mekkoja jokunen löytyy! Esittelen ensimmäiseksi kauniin juhlamekon, jonka tyttäremme on saanut kummitädiltään. Yläosa on samettia ja alaosa jämäkempää kangasta. Tämä on ollut käytössä jo parisen vuotta, nyt alkaa olemaan koon puolesta jo viimeisiä käyttöhetkiä.


6.jpg


Tämän ihanan valkoisen röyhelömekon löysimme kesällä Keskisen kyläkaupasta. Tämä on ollut useassa prinsessaleikissä mukana!


7.jpg8.jpg


Sitten yksi äidin lemppareista -Pomp De Luxin kaunis tunika/mekko! Harmikseni tyttömme ei ole paljoa tätä pitänyt, värisävy ei tainnut miellyttää. Kutsut jotka emännöin viime syksynä sattuivat loppukauteen, jolloin monessa mallissa oli tietyt värit loppuneet. Tämäkin olisi varmasti saanut erilaisen suosion esim. vaaleanpunaisena ;)


2.jpg3.jpg


Perusmekkoja löytyy moneen lähtöön. Nämä molemmat mekot ovat kirpparilöytöjä muutamalla eurolla. Kirppareilta tuleekin ostettua paljon mekkoja, niitä kun löytyy hyväkuntoisina ja edulliseen hintaan!


9.jpg


Lisää perusmekkoja. Vasemman puoleinen H&M:n mekko myös kirpparilta, oikean puoleisen on mummi tuonut tuliaisina. Nämä ovat olleet ehdottomia lempparimekkoja!


5.jpg4.jpg


Vasemman puoleinen mekko on mummin ostama, tätä käytettiin paljon joulun aikaan. Oikean puoleinen on saatu joululahjaksi kummitädiltä. Tämä on ollut käytössä useassa joulunajan juhlassa.


13.jpg10.jpg


Mekkojen lisäksi kaapeista löytyy kasapäin hameita, tässä muutama niistä. Erityisesti alemman kuvan vaaleanharmaa on ollut kovassa käytössä, se on tytön oma lemppari!


12.jpg


Tämän H&M:n suloisen hameen ostimme tytölle joululahjaksi. Todella suosittu on tämäkin ollut, erityisesti niissä tyttöjen leikeissä.


Kesää kohden uusia mekkoja tulee varmasti ostettua taas useampia. H&M:n valikoimiin oli tullut monta ihanuutta, niitä täytyy päästä katsomaan yhdessä tytön kanssa!


Laitan haastetta eteenpäin näille pikku neitien äideille:


Jaanalle, blogiin at home
Sannalle, blogiin Lumivalkeita unelmia

Aurinkoista loppuviikkoa teille kaikille toivotellen,

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat bloggaamisen suola, kiitos jokaisesta viestistä! <3