torstai 20. helmikuuta 2014

Kysymyksiä ja vastauksia

Ihastuttava Seija blogista Stella vanilja antoi minulle kivan haasteen. Kiitos tästä Seija! <3


Mistä unelmoit?


Että saamme perheeni kanssa elää onnellisina ja terveinä. Sisustusunelmia löytyy tietysti aina, mm. kodinhoitohuoneen toiminnallisuuden parantaminen ja pesutilojen uusiminen.


1_11uus.jpg


Uskotko intuitioon?


Osittain kyllä. Luonteeltani olen harkitsevainen, aina ei uskalla luottaa intuitioon.


Mistä innostut?


Kaikkeen sisustukseen liittyvästä! :D Juhlien järjestämisestä, illanvietoista ystävien kanssa. Omasta vapaa-ajastani, joka ei perheenäidille ole itsestään selvä juttu.


Aamu vai ilta?


Ehdottomasti AAMU! Aamun ensimmäiset tunnit ovat kohdallani aina niitä tehokkaimpia. Aamuherätykset ei tuota vaikeuksia! Olen aina ollut iltatorkku, ja useaan otteeseen olenkin nukahtanut esim. kesken leffan :D


Sanat vai kuvat?


Usein kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, mutta sanoilla voidaan tarkentaa jotain, mitä kuvasta ei ole tulkittavissa. Blogeissa kuvat ovat merkittävässä osassa.


Mottosi?


Elä hetkessä! Nauti siitä, mitä sinulla on juuri nyt. Arjen pienistä, ihanista asioista onni koostuu!

3_1uus.jpg


Kaunein maisema?


Pohjois-Norjan tunturimaisemat <3 Näissä maisemissa sielu lepää ja keho rentoutuu. Näihin ei kyllästy koskaan, vaikka ne on jo nähty kymmenet kerrat!

Maaseutu vai kaupunki?


Maaseutu. Asumme nyt noin 20 km:n päässä Oulusta, hyvien liikenneyhteyksien päässä, mutta sopivasti syrjässä. Kaupungin sykkeessä on kiva pyörähtää, mutta maaseudun rauha on itselleni mieluisampi.

Mielenkiintoinen ajatus?


Vaikka meidän lapset ovat vielä hyvin pieniä (8 kk-5 v), aika ajoin tulee mietittyä sitä, miten elämä muuttuu kun lapset kasvavat ja jossain vaiheessa muuttavat pois kotoakin. Minkälaista elämä on sitten, kun jäämme mieheni kanssa kaksistaan? Millaista on sitten, kun meistä tulee isovanhemmat? :)

2_22uus.jpg

Miksi bloggaat?


Bloggaamisesta on tullut todella rakas, antoisa ja koukuttava harrastus! Sen kautta olen löytänyt ihania, samanhenkisiä ihmisiä. Muiden blogit ovat kuin iso, inspiroiva aarreaitta <3

Laitan tämän haasteen seuraaviin ihaniin blogeihin:

Minnalle (Mingaliina's)
Mariannelle (Hopealusikka puussa)


Ellenille (Milli's Little Home)


Jennalle (With All My Love)

*****

Täällä ollaan tämän viikon ajan oltu flunssan kourissa. Nenäpaperia ja kurkkupastilleja kuluu! Hirveästi ei ole energioita nyt muuhun kuin perusarjen pyörittämiseen. Kotiäidit ei sairaslomapäivistä tiedä ;)

Kivaa loppuviikkoa teille kaikille,

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat bloggaamisen suola, kiitos jokaisesta viestistä! <3