maanantai 17. helmikuuta 2014

Keittiön tuolien uudelleen verhoilu

Viime viikonloppu kului mukavien touhujen parissa! Perjantai-iltana kävimme mieheni kanssa leffassa ja sen jälkeen piipahdimme vielä yhdellä. Harvinaista kahdenkeskistä aikaa, edellisistä varsinaisista treffeistä olikin jo kaksi vuotta!! Lauantai meni lähinnä kakkutilauksen, ulkoilun ja herkuttelun merkeissä :)


Sunnuntaina päätimme lähteä käymään Haaparannan Ikeassa, sillä huomasin edellisiltana varastolle tulleen lisää Expedit-lokerikkoja. Jännäilimme että saammeko omamme, sillä varastosaldo näytti vain neljää kappaletta.


Saimme onneksi tarvitsemamme kaksi lokerikkoa ja tottakai Ikeasta tarttui paljon muutakin mukaan!


6.jpg2.jpg


Ikeasta löytyi kivaa puuvillakangasta keittiön tuolien verhoiluun. Alunperin ajatuksissani oli ollut beigen tai harmaan sävyistä kangasta, mutta tämä näytti niin kivan pirtsakalta että päätin kokeilla. Eikä hintakaan ollut paha; metrihinta 69 kr eli noin 7,8 euroa.


4.jpg


Kangasta minulla oli reilu 1,5 metriä, ja se riitti kuuteen tuoliin. Hieman kangasta jäi ylikin, katsotaan jos sille löytyy vielä käyttöä.


Tuolit ennen verhoilua


Tälläiseltä tuolit näyttivät ennen verhoilua.


1.jpg


Nyt ne sopivat huomattavasti paremmin keittiön nykyiseen ilmeeseen!


5.jpg


Tuolien verhoilemiseen meni parisen tuntia. Sinäänsä aika simppeliä hommaa, mutta nurkkakohdissa kankaan asetteleminen oli hankalempaa. Kankaan väri on sen verran arka, että katsotaan kuinka pitkään jaksan näitä putsailla ;)


10-1099_1.jpg


Jotexille on tullut tälläistä kaunista kangasta, jossa on hento ruusukuvio ja tekstiä. Tuoleista kaksi jäi vielä verhoilematta (toimivat varatuoleina) ja luultavasti tämä kangas menee näitä varten tilaukseen.


Ikeasta löytyi keittiöön pari muutakin kivaa juttua, niistä sitten lisää kun saadaan ne paikoilleen! Olohuoneeseen nappasin pari tauluhyllyä ja tytön huoneeseen löytyi yllättäen matotkin. Näistäkin lisää sitten myöhemmin :)


Kivaa alkanutta viikkoa teille kaikille,


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat bloggaamisen suola, kiitos jokaisesta viestistä! <3