maanantai 24. helmikuuta 2014

Ferm livingin rautakori <3

Suureksi ilokseni arpaonni osui kohdalleni Susannan blogiarvonassa, jonka tarjosi Aveo! :)


6.jpg


Arvontavoittona oli hulppean kokoinen (60x45 cm), ihana Ferm livingin rautakori. Värinä ihastuttava roosa <3


4uus.jpg


Tälle korille keksin heti monta käyttötarkoitusta! Käy mainiosti esim. polttopuille. Tämä kori on meidän olkkariin hitusen liian iso, pienempi toimisi tähän tarkoitukseen paremmin. Koria löytyy kolmen kokoisena, tämän isoimman lisäksi koossa 50x40 cm sekä 45x35 cm kokoisena. Väreinä musta, harmaa, roosa ja minttu.


2uus.jpg


Lastenhuoneeseen tämä jämäkkä kori sopii paremmin kuin hyvin! Kiva säilytyspaikka esim. varatyynyille tai pehmoleluille. Kori tulee saamaan paikkansa tytön huoneesta, sillä se on värinsä puolesta just passeli tänne!


1uusin.jpg


Kuvissa näette vilauksen tytön huoneen uusista tapeteista! :) Niistä laitoin aiemmin kuvaa fb-sivuillenikin (kannattaa tykkäillä, siellä hieman ekstramatskua!). Perjantaina kävin ne ostamassa, ja viikonlopun aikana saimme ne laitettua. Tuli niin ihanan tyttömäistä! Listat on vielä laittamatta paikoilleen. Lisäksi pari Expedit lokerikkoa odottaa kasaamistaan. Enköhän pian pääse esittelemään uudistunutta huonetta!


Viime viikonloppu meni vajaakuntoisena kun lauantaina sain pienen silmävamman keskimmäisen lapsemme kynnen raapaisusta. Silmä oli todella kipeä, ja vuoti vettä koko ajan. Päivystyksen kautta sain antibioottisen voiteen ja silmälapun päiväks. Hieman on vielä silmä sumeana, mut muuten ok! Tätä tapausta ennen meidän 8 kk pikkumies oli polttanu kätensä kuumaan takan luukkuun :/


3.jpg


Päivystykseen vei tämänkin tapaus. Ensin laitettiin oikea käsi pakettiin ison rakkulan vuoksi (joka puhkaistiin) ja tänä aamuna laittoivat vielä toisenkin käden tulehdusriskin vuoksi. Viime päivät on viihtynyt lähinnä sylissä, mut jaksaa pipistä huolimatta hymyillä. Äiskän reipas pikkumies <3


Aurinkoista viikkoa kaikille toivotellen,

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat bloggaamisen suola, kiitos jokaisesta viestistä! <3